מה הסיפור שלנו

אוק אנד אש

מבשלת “אוק אנד אש” הינה מבשלת בירת בוטיק שממוקמת באזור התעשייה “נחם” בבית שמש.

מאז שנרכשה בידי יזמים צעירים בשנת 2019, היא מייצרת בירות טעימות בסגנונות שונים, לימונדות וסיידרים אלכוהוליים בעבודת יד, תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שיש כיום בשוק.

השם “Oak&Ash” נולד מצירוף המילים “Oak” שפירושו בעברית – עץ אלון. ו-“Ash”, קיצור של השם “אשר” שהינו אחד מהיזמים ולמעשה לב ליבה הפועם של המבשלה.

ה- “Oak” שמתנוסס בראש,
הוא בשל השימוש בחביות אלון ליישון
המשקאות האלכוהוליים בדרגות שונות.

מגוון המוצרים תחת המותג, עובר בּדֶק קפדני ובלתי מתפשר, עד להשגת הטעם הדרוש. בטמפרטורה קבועה ובתהליך ייצור סדור במכלי התסיסה, זוכים המשקאות שלנו לטיפול מושלם. הגעה לתוצאה מיטבית עשויה לארוך חודשים רבים, אך לנו זה לא משנה, העיקר שהצרכנים שלנו יהיו מרוצים עם התוצר המדויק, הטעים והנכון ביותר עבורם.

7
DSC00700 e1634469045752

הבירה שלנו

הבירה שלנו שזכתה לכינוי “הבירה הטרופית” משלבת בתוכה טעמים מתקתקים עם ארומה פירותית נהדרת ונטולת מרירות, שכל חובב שתייה באשר הוא, נהנה מטעמה הייחודי ודקה אחרי זה, כבר ממליץ עליה בחום לחבריו. מה שמניע אותנו זה הצורך התמידי לגרום לאנשי העולם סביבנו לחייך וליהנות ממה שיש לעולמנו להציע, להניח לצרות היום-יום לחלוף להן ולפנות מקום לשמחה ולנחת בסוף יום על הספה בבית, עם בירה “אוק אנד אש” ביד.

מבשלת בוטיק

במבשלת הבוטיק היצירתית שלנו, תגלו לצד הבירות הרגילות שכולנו מכירים, גם את המשקאות המיוחדים שלא נוכחים באף מקום אחר. לדוגמא: “ARAK+” – משקה ערק לימונדה או אשכולית אדומה מוגז (10 אחוזי אלכוהול) ומרכיבים טבעיים בלבד וכמובן את ספינת הדגל שממלאת את ליבנו גאווה עצומה – ״CIDER OAK BARREL AGED״ (9.2 אחוזי אלכוהול) – סיידר תפוחים שהתיישן חצי שנה בחביות עץ שהכילו קודם לכן וויסקי ובגלגולן הקודם, הכילו יין אדום. ויש עוד מבחר גדול פרי מבשלתנו בקטלוג המוצרים. שווה לבדוק ולהזמין!

 

מבשלת קראפט

במבשלת הקראפט שלנו אין רגע דל וזה ידוע. הניסויים והמחקר בה לא פוסקים והצורך לחדש ולרענן קיים בכל עת. אנחנו עסוקים מידי יום בלהמציא את הדבר הבא ובריגוש הנוסף שיגרום למאות ואלפי הלקוחות שלנו להגדיר מחדש את בלוטות הטעם שלהם ולהתמכר כמובן לאהבות החדשות בחביות העץ.

8 e1634469405933

אשר צימבל

אשר, מי שחבריו קוראים לו “הלב של המבשלה”, גדל וחי בארה”ב עד גיל 19. יהודי טוב שחלם על להכין בירה כבר מגיל קטן. בהיחבא, היה קורא בספר שהחזיק קבוע כיצד להכין בירות מיוחדות. הוא היה עורך ניסויים ביתיים ומנסה להכין את הבירה הכי טובה.

לייבי צ'פלר

צ’פלר שירת בצה”ל כחייל בודד. סיים את התנדבותו וחזר למולדתו, שם החל בלימודי “טכנולוגיות לייצור בירה”. כדי להפוך את התחביב הישן למקצוע, נדרשו ממנו גם התעודה הרשמית והמון רצון, רק כדי לשוב על עקבותיו חזרה לישראל ולרכוש ניסיון בעבודה במבשלות בכל הארץ. לאחר שסיים את הלימודים חזר ארצה פגש את אשר והשאר היסטוריה.

9 e1634469386440

רוצים לפגוש אותנו?

אתם מוזמנים לבר החדש שלנו, אלונה בר במודיעין. הבר פתוח בשעות הערב, ומוזג מגוון בירות ישראליות, בדגש על הבירות של המבשלה. באווירה נעימה, שקטה ומחברת, בואו להתאהב מחדש בבירה.